This custom residence is located on a waterfront infill site in Kingston, WA. The building is situated to meet flood, view blockage, and shoreline setback requirements. The exterior features an open-siding rainscreen system, with pre-finished tongue and groove tight knot cedar siding and viroc cement panels. Cantilevered concrete slabs and ipe decking provide ample outdoor living space. A rooftop garden and second floor ipe deck built on an aluminum subframe with a glass railing system add additional space for enjoying shoreline views. A slab floor with built-in radiant heat tops the wood-framed flooring system.

Architect: Studio Zerbey

Photography courtesy of Studio Zerbey

Studio-Zerbey-Architects-Kingston-Beach-House_6.png
Studio-Zerbey-Architects-Kingston-Beach-House_8.png
Studio Zerbey Architects-Kingston Beach House_9.jpg
Studio-Zerbey-Architects-Kingston-Beach-House_14.jpg
Studio-Zerbey-Architects-Kingston-Beach-House_3.png
Studio-Zerbey-Architects-Kingston-Beach-House_11.png